Dieta 1500 de calorii – principii şi beneficii

Obezitatea este o condiţie care are mai mult de jumătate din populaţia din ţările occidentale. Se presupune a fi una dintre cele mai mari ameninţări la adresa vieţii omului modern. Din păcate, obezitatea este foarte adesea cauza bolilor grave considerate a fi civilizaţie. Printre ele putem distinge de exemplu. Boli ale sistemului cardiovascular, hipertensiune arterială, diabet zaharat de tip ii, ateroscleroza, pietre la rinichi, gută sau grave tulburări lipidice. Din ce în ce mai mult, oamenii de ştiinţă menţionează, de asemenea, efectele obezităţii asupra tumorilor maligne.

1500 kcal

Mâncăm prea mult şi prea greu şi vom merge prea puţin-cât mai scurt posibil pentru a rezuma cauzele de obezitate. Deşi avem posibilitatea de a alege de mai multe tipuri de diete şi acces constant nelimitat la legume şi fructe proaspete se tyjemy puterea, pentru că suntem supraalimentare. În acelaşi timp, suntem în cea mai mare parte sedentari, muta masinile chiar şi la distanţe scurte, la muncă, de obicei, stăm timp de opt ore, şi după ce lucram stau pe canapea în faţa televizorului.

Trist, dar adevărat. Deci, viaţa multora dintre noi Arată ca. Deci nu e de mirare că mâncăm mult mai mult decât putem arde, făcând atât de puţine activităţi fizice. De asemenea, nu ajuta omniprezente de stres, care este mai mult sau mai puţin eficace în consumul de dulciuri şi gustări nesănătoase, care sunt doar calorii goale.

Cât de multe calorii pe zi am nevoie?

Cererea noastră de energie depinde de o serie de factori diferiţi, inclusiv:

  •     Înălţimea şi greutatea dumneavoastră – cu cât sunteţi mai mari, cu atât mai multă energie aveţi nevoie,
  •     Gen-diferenţele în construcţia de corpurile noastre face oamenii de la început au nevoie de mai multe calorii decât femeile,
  •     Activitatea fizică – dacă sunteţi în mişcare o mulţime şi de multe ori nevoie de mai multă energie de la alimente,
  •     Modul nostru zilnic de nutriţie-slab efectuate diete şi înfometare în mod semnificativ încetini metabolismul nostru,
  •     Boli şi medicamente permanente-în timpul unei boli legate de febră veţi avea nevoie de mai multă energie şi unele medicamente reduce nevoia de ea.

Pentru a determina cu exactitate nevoile noastre calorice zilnice, poate doriţi să mergeţi pentru o consultare cu un dietetician. Acest lucru poate face mult mai uşor pentru a compune mese. Această cunoaştere ne va ajuta, de asemenea, pentru a pregăti o dietă de slăbire potrivite pentru nevoile noastre individuale. Este cu siguranta o cheltuială în valoare de preţ.

Dieta fără foamete

Când ne decidem să mergem pe o dieta, ne este cel mai frică că vom merge doar foame. Şi dacă aşa stă situaţia, atunci o vom abandona mai repede decât ne-am decis. Nimeni nu-i place să deranjez-asta e adevărat. Cu toate acestea, puteţi găsi un comerţ sănătos-off între şi supraalimentare. Un astfel de compromis este o dieta de 1500 calorii. Datorită ei, putem pierde în condiţii de siguranţă în exces de greutate, nu senzaţie de foame constantă şi nu expunerea efect Jojo.

Presupunerile dietetice 1500 de calorii

O dieta limitat la 1500 de calorii pe zi face încă o bucurie de a mânca, noi nu suferă de foame severă şi, în acelaşi timp Chudniemy. Acesta nu poate fi la fel de rapid ca, de exemplu, folosind o dieta 1000 calorii, dar este mult mai placuta si permanenta. Această dietă zrzucisz aproximativ 2-3 kilograme pe lună. Este o dieta care poate deveni un mod de viaţă, pentru că nu este timp limitat, deoarece nu este în nici o măsură în detrimentul organismului nostru.

Proporţiile sunt esenţiale

Folosind această dietă, ne putem permite mici derogări în cantitatea de calorii pe care le acceptăm în fiecare zi, care, în practică, înseamnă că putem mânca 1600 un al doilea 1200 de calorii pe zi. Dar cel mai important lucru este că proporţiile corespunzătoare dintre toţi nutrienţii de care avem nevoie sunt întotdeauna conservate. Avem nevoie de a oferi o cantitate adecvată de proteine, grăsimi sănătoase şi carbohidraţi pentru organism altfel nu am să se gândească la pierderea în greutate sănătoasă şi efectele de durată a renunţării mele.

Cantitatea necesară de mese

Atunci când se utilizează o dieta de 1500 de calorii, avem nevoie pentru a furniza organismului nostru cu combustibil regulat. Este important ca în fiecare zi să consume între 4 şi 6 mese la intervale egale de timp de 3-4 ore. Principiul aici se aplică: puţini şi de multe ori. Mese regulate va păstra insulina si glucoza in corpul nostru la un nivel constant şi veţi salva un lup de foame, care, în principiu, se termină cu mananca ceva dulce sau foarte calorii şi nesănătoase. Evitarea şi combinarea meselor folosind această dietă este exclusă şi este imperativ să urmeze acest lucru.

Calorii-mese specifice într-o dieta 1500-calori

  •     Mic dejun-aproximativ 375 de calorii-ar trebui să fie mâncat într-o oră de veghe,
  •     Al doilea mic dejun-aproximativ 150 de calorii,
  •     Pranz-aproximativ 375 de calorii,
  •     Ceai după-amiaza-aproximativ 150 de calorii,
  •     Demi-Board-aproximativ 450 de calorii-mâncat maxim 3 ore înainte de a merge pentru o noapte de odihnă.

Asiguraţi-vă că aveţi dreptul de echilibru

Este important de a avea o varietate de nutrienţi în fiecare doză. Asiguraţi-vă că pentru a plasa legume în partea de sus a listei. Adăugaţi-le la fiecare masă. Fructele mănâncă mai rar.

Glucide ulterioare sunt complexe. Fără un indiciu de exagerare, se poate spune că acestea ar trebui să fie, de asemenea, găsite în practic fiecare alimente pe care le mananci in timp ce mananca 1500 de calorii. Le veţi găsi în diferite tipuri de orez, paste, pâine de secară şi făină integrală de cereale.

Un alt nutrient care trebuie să fie aproape întotdeauna în mesele dumneavoastră va fi de proteine. O mare sursă de proteine este carne de pui şi curcan, peşte, lactate, păstăi.

Un maxim de două mese ar trebui să conţină grăsimi sănătoase, adică Nuci, ulei de măsline, ulei sau avocado. Dacă vă zbilansujesz dieta în acest fel, atunci aveţi o garanţie că va fi sănătos şi gustoase, fără îndoială.

Bea multă apă

În fiecare zi trebuie să bei cantitatea potrivită de apă fără carbonat. Dacă nu vă place apa în sine, puteţi adăuga fructe sau mentă la acesta. Pentru a funcţiona eficient, corpul nostru are nevoie de apă. De asemenea, este necesar pentru arderea de fibre, care abundă cu fiecare dieta Slimming şi dieta de 1500 de calorii nu este o excepţie aici. Este uşor pentru a calcula cât de mult apa are nevoie de corpul tau-acesta va fi de 30 mililitri pe kilogram de greutatea corporală. Astfel, o femeie care cântăreşte 60 de kilograme are nevoie de minimum 1,8 litri de apă pe zi.

Ce zici de alte băuturi?

În timpul dietei (şi, preferabil, după ce aţi terminat-o), încercaţi să reducă consumul de cafea într-un mod semnificativ. Să fie de până la două ceşti pe zi. Dacă nu vă puteţi imagina cafea fără lapte, lăsaţi-o să aibă un maxim de un procent de grăsime şi jumătate la sută, şi, preferabil, chiar mai puţin. Cafea dehidratează în mod semnificativ corpul nostru, care vă poate face să piardă în greutate mai lent, în ciuda dieta ta.

Se dispensează cu băuturi carbogazoase, sucuri îndulcite și nectaruri. Numai sucurile neîndulcite și în cantități mici, de exemplu, sunt permise. Sub forma unui pahar din când în când. Amintiţi-vă, unul Un pahar, nu o sticlă întreagă. Pentru timpul de pierdere în greutate, lasă alcool. Preferabil complet. Alternativ, vă puteţi permite uneori o mică lumină de vin roşu, dar într-adevăr excepţional.

Schimbarea obiceiurilor alimentare

Fiind pe o dieta 1500 calorii avem posibilitatea de a schimba în mod durabil ceea ce şi mâncăm. Întreruperea consecventă sau reducerea semnificativă a consumului de sare, zahăr, carne de grăsime, carne vindecată, preparate prelucrate sau conserve, mese pregătite din ambalaje și borcane ambalate cu chimie vor avea loc numai cu un beneficiu durabil pentru Sănătatea şi funcţionarea zilnică. Renunţarea la dulciuri, gustări grase la limitele decenţei şi rapid Junk Te va face să te simţi uşor şi vom avea mult mai multă energie pentru munca zilnică.

Ce să mănânc?

Ce să mănânc?O dieta 1500 calorii ar trebui să abundă în legume, peşte, păsări de curte, carne de vită de calitate excelentă, crupe, pâine integrală, margarina de legume, ulei de măsline, ulei de rapiţă, ulei de nucă de cocos, substitute de zahăr sănătoase (Xilitol, Erytrol, Stevie), brânză macră, iaurt fără fructe şi zahăr, zară naturale, chefire, produse lactate macră, apă, diferite tipuri de ceai fără adaos de zahăr (fructe, plante medicinale, verde, roşu).

De asemenea, este nevoie de un consum sporit de alimente care conţin o mulţime de fibre dietetice naturale – cereale integrale, fructe şi legume. Toate acestea pentru a face după chiar şi o masă mică simt Acacia pentru o lungă perioadă de timp. Fibra ajută, de asemenea, intestinele de lucru în mod eficient, făcând evita probleme dureroase cu wypróżnianiem.

De asemenea, pregătirea meselor ar trebui să fie supusă unei metamorfoze. Am renunţa la paniereking şi prăjire pentru tocană, grill-ul şi un abur sănătoase sau de copt gustoase în folie.

Activitate fizică

Veţi obţine rezultate mult mai bune, dacă aveţi o dieta de 1500 calorii pe care le complet cu exercitii regulate. Este o idee bună să alegeți tipul de activitate fizică potrivită pentru dumneavoastră și să potriviți opțiunile curente. Nu urmaţi moda sau ceea ce colegul sau colegul place.

Check out diferite tipuri de exerciţii şi să decidă care vă place cel mai mult. Pentru unii, acesta va fi de formare la sala de sport, pentru alte fitness, yoga, cruce Potrivi, rularea sau de mers pe jos cu bastoane. Nu e important să te distrezi regulat. Numai atunci vei exercita abordat cu bucurie şi consecinţă. În caz contrar, le va trata ca un rău necesar şi Zniechęcisz rapid.

Activitatea fizică regulată nu numai că vă va ajuta să vă pierdeţi excesul de greutate mai repede. va contribui, de asemenea, la o îmbunătăţire semnificativă a sănătăţii dumneavoastră şi de a vă proteja de consecinţele dezastruoase Bolile rezultate din obezitate. Te vei simţi uşor şi sănătos. Vei avea mai multă energie pe care să acţionezi. Este util să ia această provocare pentru a trăi sănătos şi fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *