Dieta unei femei active fizic

Activitatea fizică a femeilorEşti o femeie conştientă. Ştii că nu vei avea succes fără muncă. De asta eşti activ. Când colegii tăi se plâng de lipsa de timp, te duci la sala de sport, Crossfit Sau antrenezi lupte sportive. Când stau seara în faţa televizorului cu un pachet de jetoane în mână, fugi. Îți pasă de tine pentru că știi că numai acest lucru vă va oferi o siluetă frumoasă și sănătate excelentă. Cu toate acestea, nu vă amintiţi întotdeauna să se aplice un regim alimentar echilibrat în mod corespunzător că exerciţii etichetate şi nu vă va ajuta pentru a trece peste efectele antrenamentelor?

Dacă te antrenezi, nu poţi muri de foame.

Pentru rezultate perfecte de formare, trebuie să utilizaţi o dietă valoroasă, care va oferi corpul tau cu nutrienti necesare şi vitamine şi minerale în sumele corespunzătoare în fiecare zi. Dacă intensiv, folosind o foame sau o reducere drastică a alimentelor pe care le mananci, din păcate, va atinge efectul opus. Foamea scade metabolismul nostru, atât de mult mai lent ardem kilograme acumulate. Asta este, o pereche de formare dumneavoastră va merge într-un fluier, și, probabil, nu pe aceasta depinde de adevăr? În funcţie de cât de frecvente şi intense antrenamentele sunt, este posibil să aveţi nevoie între 1800 şi 3.000 de calorii pe zi. Trebuie să ai puterea de a practica.

Ce ar trebui să includă dieta femeii active?

Carbohidrati aproximativ 50-60% din dieta ta trebuie să conţină glucide care vă va adăuga energie. Amintiţi-vă, totuşi, că acestea sunt glucide care conţin, de asemenea, cantităţi mari de fibre dietetice, care este, fructe, legume, paine neagra, orez brun şi crupe.

Proteinele ar trebui să fie de aproximativ 15 la 20% din dieta zilnică. Nu puteţi permite proteine în dieta dumneavoastră să fie lipsă, pentru că atunci veţi pierde muschii în timpul antrenamentelor în loc de a le construi. S-ar putea să fie prea mulţi, pentru că eşti în pericol de deshidratare periculoasă.

Păstraţi grăsimi pentru a reprezenta aproximativ 25% din dieta zilnică. Cu toate acestea, nu lăsaţi grăsimi animale în favoarea celor derivate din plante, ar fi ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei de nucă de cocos, fasole de soia sau de rapiţă.

Potasiu şi magneziu. Dacă practica în mod regulat, atunci nu uitaţi să completeze dieta ta în aceste două elemente. Dacă vă este dor de ei, suferiţi de crampe dureroase în timp ce exercită. O sursă excelentă de potasiu sunt caise uscate şi smochine, avocado, banane, cartofi, ţelină, kiwi, grapefruit şi roşii. Puteţi găsi magneziu în ciocolată, avocado, seminţe de dovleac, terci de hrisca si banane. Nu trebuie să ingera suplimente de aceste elemente. Doar asiguraţi-vă că vă compune dieta în mod corespunzător.

Nu uitaţi de irigare corespunzătoare a corpului. Încercaţi să bea un minim de 2500 ml de lichide pe zi, şi dacă vă antrenaţi foarte intens este chiar mai mult. Cel mai bine este să greşeşti înainte şi după antrenament. Veţi şti cât de mult fluid ar trebui să completeze. Încercaţi să o fac într-o oră maximă după antrenament. Puteţi bea apă sau ceai.

Cantitatea şi ora mesei

Asiguraţi-vă că urmaţi principiul de a manca cinci mese pe zi, fiecare cu un volum foarte mare. Acest lucru permite organismului să cadă în ritmul biologic adecvat. Consumul frecvent de alimente previne scăderea semnificativă a glucozei în sânge. Ar trebui să o picătură în puterea fizică, ameţeli şi oboseala mai repede. Dacă mâncaţi prea rar, pur şi simplu nu veţi avea puterea de a practica. Ultima masă este cel mai bine să mănânce o oră sau jumătate înainte de a exercita. Şi înainte de antrenament vă puteţi bucura de o gustare mic bogat în zaharuri simple şi vitamine. Apoi, glucoza din sânge ajunge la nivelul maxim, şi va fi mai durabil pe antrenament. Amintiţi-vă să nu mănânce nimic ciężkostrawnego înainte de exerciţiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *